Hebben jullie ook weer zin om te beginnen?

Published by Mirjam on

Ben je deze zomer in Italië geweest? Van enkele cursisten heb ik al een leuke ansichtkaart of mail gehad. Misschien heb je de reis uitgesteld tot het einde van de zomer en moet je nog vertrekken? Of heb in eigen land of eigen tuin zitten dromen over de Toscaanse heuvels?

Dan heb je vast weer zin gekregen in een taalcursus Italiaans. Om eindelijk eens met die aardige Italianen te kunnen praten, of moeiteloos in een restaurant de lokale specialiteit te kunnen bestellen. Of ben je tot de ontdekking gekomen dat Italiaans zo’n mooie taal is, dat je het zèlf ook wilt kunnen spreken. Misschien heb je al wat lessen gedaan en wil je je kennis uitbreiden en verdiepen.

Je bent van harte welkom in één van de cursussen die ik, Mirjam Pas van Dam, organiseer voor het nieuwe seizoen 2021-2022. Meer details over de lestijden, boeken, methode, mijn persoon en een inschrijfformulier vind je natuurlijk hier op de website. De cursussen vinden plaats in de locatie Bizetlaan 1, Doetinchem van het Amphion Cultuurbedrijf. Deze “muziekschool” heeft goed uitgeruste lokalen, een uitstekende akoestiek, een leuke koffieruimte, én een ruime gratis parkeergelegenheid!

Ik  heb in ieder geval enorm veel zin om eind september iedereen weer te kunnen verwelkomen voor een reeks leerzame en vooral gezellige bijeenkomsten. Non vedo l’ora.. ik kan niet wachten. En jullie?


0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *