Extra cursus beginners op de dinsdagen.

Published by Mirjam on

Cari corsisti,

Even een kleine update over de aanstaande cursussen, waar jullie natuurlijk allemaal net zoveel zin in hebben als ik. Het is alweer zo lang geleden dat we elkaar gezien hebben, en jullie zullen er vast naar uitkijken om weer eens “écht” les te hebben, in een echt lokaal, buiten de deur, nou ja, jullie weten wel wat ik bedoel :-);

Wegens overweldigende belangstelling voor de beginnerscursus heb ik een nieuwtje te melden. Dit seizoen geef ik deze les niet alleen op de maandag maar ook op de dinsdagavonden. Zo kan ik iedereen een plek bieden, en kan er met eventuele coronamaatregelen (zoals de verplichte afstand) keurig rekening worden gehouden. Jullie kunnen alle informatie vinden op deze site onder het kopje “seizoen 2021-2022” of het kopje “lessen“. En uiteraard kun je ook even een mailtje sturen via het contactformulier. Ik ben voor al jullie vragen beschikbaar.

Dus, voor iedereen die na een leuke vakantie in het mooiste land van Europa zin heeft om ook zelf deze prachtige taal te leren spreken is er nu gelegenheid genoeg! En ken je nog een vriend of vriendin die ook geinteresseerd is, dan zeg ik;

Siete molto benvenuti! (oftewel, jullie zijn van harte welkom).

Categories: Informazioni

0 Comments

Geef een antwoord

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.